telefoonnummer

06-12334354

Email

massagepraktijkbabs@gmail.com

Open ma-do

8.30 - 20.30

Onze borsten, hoe verzorgen wij ze eigenlijk?


Ja onder de douche gaan we er misschien even snel met een washand overheen, maar verder? Controleer jij je borsten? Kijk je er naar in de spiegel of je verandering ziet? Voel je?


Borsten zijn vaak achter gebleven gebied. Ze zitten er, zijn zo nu en dan eens functioneel, maar verder besteden wij er eigenlijk niet heel veel aandacht aan. Jammer, want ze verdienen zoveel beter!


Borsten zijn van nature niet goed doorbloed, en doordat wij onze borsten strak in een(beugel) bh stoppen komt de lymfe stroom ook niet heel goed op gang. Terwijl dit wel van belang is om afvalstoffen af te voeren en eventuele voeding, zuurstof en afweer stoffen aan te voeren.
Die afvalstoffen kunnen zorgen voor pijnlijke borsten, harde plekken, ontstekingen enz. met alle gevolgen van dien. Jou borsten kunnen ook pijnlijk zijn rond je cyclus. Emotioneel beladen zijn. Gevoelige of pijnlijke littekens hebben. Mastopathie. Daarnaast kun je ook een kinderwens hebben en borstvoeding willen geven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de wens hebben om je borsten gezond te houden.


Daar kan wat aan gedaan worden. Met een behandeling van het borstweefsel, komt de doorbloeding weer op gang en wordt de lymfestroom gestimuleerd. Waardoor pijnlijke plekken als het ware kunnen wegsmelten, littekens weer soepel worden, emoties worden losgelaten (indien de tijd daar rijp voor is), afvalstoffen worden afgevoerd, zodat wanneer je borstvoeding wilt geven deze niet eerst naar jou baby gaan, je borsten voelen weer eigen en prettig aan, worden steviger, rondom je cyclus heb je veel minder/geen klachten meer enz. enz.


Ik nodig je van harte uit voor een behandeling. Misschien is het gek idee dat iemand aan je borsten zit. Maar alle klanten zijn blij verrast na de behandeling en vonden het ook heerlijk ontspannend.


Dus waar wacht je nog op?