telefoonnummer

06-12334354

Email

massagepraktijkbabs@gmail.com

Open ma-do

8.30 - 20.30

In mijn praktijk maak ik ook gebruik van de bodyCushion. Een matras waar u zich heerlijk op kunt ontspannen. 

De BodyCushion is onmisbaar voor een therapeut : de enige manier om iedereen in een ontspannen houding te laten liggen en bovendien in een ideale positie voor de behandeling. 

BodyCushion ontspant de ruggengraat volledig, want het lichaam rust op de schouders, het borstbeen en het bekken. Door het comfortabele hoofdkussen is het bovendien mogelijk om met je gezicht naar beneden te liggen en dus een rechte ruggengraat en ontspannen nek te bekomen.

In elke ligging is een perfecte houding mogelijk: zowel in rug-, buik- als zijligging.

 Ideaal voor zwangere vrouwen (zelfs in buikligging), zwaarlijvige mensen en mensen met allerlei (post operatieve) kwetsuren. 

Bovendien kan men voor de subtielste behandelingen met het adjuster caddy set (set van hulpstukken) een totale perfectie in de houding brengen.

BodyCushion Technologie

 De BodyCushion bestaat uit een uitgekiend systeem van kussens. De kussens zijn opgebouwd uit verschillende lagen schuimrubber van verschillende stevigheid. Dit, tesamen met uitsparingen en versterkingen zorgt ervoor dat het lichaam ondersteund wordt op het skelet. De zachte delen en organen liggen ontspannen en vrij.